Услуга

Услугите във фотографско студиото с наименование „Снимките оживяват“ са заснемане на клиенти с професионална фотографска техника, по метод, познат в киноиндустрията. Всички тези методи на заснемане са приложими и за хора със специфични потребности. В студиото всички са добре дошли. Това е място за креативност, споделяне на идеи, забавление и изкуство.

Дейностите на студиото са разнообразни – от изпълнение на поръчки на клиенти до създаването на обучителни семинари и арт работилници за най-малките. Студиото предлага специален пакет от оферти, предназначен за чуждестранни клиенти, туристи на град Бургас, но всеки желаещ може да се възползва и от тях. Фотостудиото организира и благотворителни кампании, с различни каузи за помощ. Събраните средства се даряват на нуждаещи се семейства с деца с увреждания.

Студиото е единствено по рода си в Бургас, и се отличава със заснемане по синематографски метод. Клиентът има възможност да избира анимиран или статичен декор. Фотостудиото е изградено и оборудвано за да може да се ползват услугите и от хора със специални потребности. Клиентите, които се възползват от услугите ни ще бъдат пренесени в магичния свят на киното, фотографията и анимацията, Слоганът е: „Добре дошли в студиото, където магията се случва“.