Продукт

Във фотографското студио се предлагат различни сувенири със снимки (тениски, преспапиета, пъзели и други) – най-хубавият и запомнящ се подарък за любим човек. Те се изработват специално по поръчка на клиента, изцяло персонализирани. Клиентите имат възможност и да принтират желаните от тях кадри на висококачествена фотохартия, както и да закупят подходяща рамка към най-любимата си фотография.


Уникалност на фотостудио „Снимките оживяват“ В нашето студио крайният продукт е по-персонализиран. Кадрите включват много повече от само професионално заснети снимки –предлага се интересно преживяване, чрез което клиентът се докосва поне малко до процеса на създаване на филмите. Клиентът може да се пренеса в една по-различна среда, ще се почувства като звезда и накрая ще получи продукт, който няма да може да има от никъде другаде.


Друг важен аспект, който ни отличава от останалите фотографски студиа, не само в Бургас, но и в страна е, че студиото е изградено съобразно нуждите на хората с увреждания, с цел по-лесен достъп от тяхна страна в студиото. Услугата е изцяло подходяща за тези хора, ще им донесе радости и разнообразие, а крайният продукт е уникален за тях. Те ще могат да се видят в една съвсем различна среда, чрез изкуството на фотографията и анимацията да осъществим най-смелите им мечти. Няма друго студио в страната, което да е специално оборудвано за хора в инвалидни колички, или за хора с умствена изостаналост. Към студиото работи и социален работник, който е на разположение, при нужда, когато моделът е човек с увреждане. Има и всички необходими изисквания, така че те да се чувстват комфортно в процеса на снимане. Има и запазено място за паркиране на хора с увреждания пред студиото, с цел максимално удобство.


Вашите специални фотосесии за: Рождени дни, Коледните и Новогодишните празници, Великден, Именни дни, Снимки на учители, ученици, класове, тържества по случай 24 май, снимки на туристи, Целогодишно заснемане на хора и деца с увреждания, семейства с дете с увреждане


Сватбени фотографии: - Алтернативи за сватбените снимки, среда и фон по избор на клиентите, възможности за заснемане и в далечни, екзотични дестинации. Снимки на абитуриенти

 1. Абитуриентски фотосесии
 2. Абитуриентските фотосесии на цял клас
 3. Свето кръщене

Заснемане на цялото кръщене в църквата, общи снимки с всички гости, самостоятелни снимки на кръщелника, снимки с кръщелника с родителите, кръстника и другите гости

Live сесии, Заповядайте да наблюдавате процеса на създаване на кадрите. Намаления / Промоции /

 1. Промоции по случай Великден
 2. Промоции по случай Коледа и Нова година
 3. Летни предложения
 4. Специални пакети за туристи
 5. Подаръчен ваучер

 6. Да подарите на приятел или близък фотосесия е чудесна идея. От този подарък – преживяване остават спомени и прекрасни снимки. Подходящ е за всякакви възрасти.

  Предлагам: Подаръчен ваучер за желана от вас услуга. Запознайте се с предлаганите от мен услуги и изберете тази, която искате да подарите. Каква информация е необходима, за да ви изпратя ваучер? Напишете за кого е и от кого е. Уточнете и каква фотосесия искате. Заплащане - по банков път.

  За да го достигне максимално бързо до Вас, а и за да спасим няколко дървета, подаръчния ваучер за фотосесия ще Ви бъде изпратен на посочен от вас имейл. Какво трябва да направи притежателят му? Да се обади, за да уточним деня и часа за фотосесията и да ми каже номера на ваучера. Това е. Няма нужда да го разпечатва.

  Колко време важи ваучерът? Ваучера важи за 6 месеца след като е поръчан и има краен срок за използване. Записан час с подаръчен ваучер отменен 24 ч преди часа за ползване не се презаписва. Направете стилен, оригинален подарък на човека, когото искате да зарадвате – фотосесия. Свържете се с мен и поръчайте.